huset progressus logo

Privatlivspolitik

Persondatapolitik

Huset Progressus følger og prioriterer persondatalovgivningens retningslinjer for sikker og fortrolig behandling af data. Nedenfor kan du læse, hvordan vi håndterer datasikkerheden:

Generelt

Vores kurser retter sig primært til virksomheder, og de data vi behandler, er derfor primært om den virksomhed, du arbejder i.

Hvis private tilmelder sig vores kurser, vil vi behandle data efter denne politik, hvor Huset Progressus er dataansvarlig for dine personoplysninger.

Ved tilmelding til kurser

Når du tilmelder dig vores kurser indsamler vi oplysninger om dit navn, den virksomhed du repræsenterer, telefonnummer, betalingsmåde, oplysninger om kurser, du bestiller. Når du tilmelder dig vores kurser, samtykker du også til, at vi kan henvende os til dig ifm. kursets afholdelse samt sende remindere på mail og sms. Derudover kan der være kommunikation via mail og på telefonen.

På kurset bruger vi dit navn og navnet på den virksomhed, du repræsenterer til deltagerlisten samt navneskilt.

Vi bruger et tilmeldingssystem fra Gecko Event, der behandler alle tilmeldinger og betalinger på vores vegne. De har deres egne datapolitikker, men

Huset Progressus er stadig ansvarlige for at dine persondata bliver behandlet efter denne politik.

Disse data bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige for den pågældende behandling. Dog senest 5 år efter kursets afholdelse.

Ved modtagelse af nyhedsbreve

Når du tilmelder dig et nyhedsbrev giver du samtykke til, at vi kan sende dig nyhedsbreve, og vi anvender ikke dine data til andre formål. Du kan selv administrere dit samtykke, da du altid kan afmelde dig nyhedsbrevet, hvorefter dine data bliver slettet, når det ikke længere er nødvendigt at behandle dem.

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart. Vi behandler dine data, så længe du ønsker at modtage nyhedsbrev.

Cookies

Vi benytter cookies på vores hjemmeside til brug for statistik for at kunne holde styr på, hvad der søges på, og vi kan bruge det til at optimere vores side og i vores markedsføring. En cookie kan ikke anvendes til at se, hvem du er eller andre personoplysninger. Den registrerer den enhed, du bruger til at se hjemmesiden.

Der er flere typer af cookies:

  • Nødvendige cookies – teknisk for at hjemmesiden skal kunne fungere. Cookies slettes efter at du lukker browseren.

  • Præference cookies – er med til at huske dine valg og sikre en optimal brugeroplevelse. Ingen personlige informationer indsamles.

  • Statistik- og optimeringscookies – bruges til at vi kan forstå forbrugerne og optimere brugeroplevelsen

  • Marketingcookies – følger brugere på tværs af hjemmesider. Registrerer søge- og læsevaner, så vi bedre kan målrette vores markedsføring. Anonyme data kan blive delt med tredjepart.
    og som forbruger kan du vælge, om du kun vil se nødvendige cookies, som udelukkende bruges til at gøre hjemmesiden brugbar rent teknisk. Her bliver alle cookies slettet, når du lukker browseren.

Du kan også vælge at sige nej tak til cookies, men så vil der være flere funktioner på hjemmesiden, der ikke vil fungere optimalt, og dermed bliver brugeroplevelsen forringet.

Sletning af dine personoplysninger

Oplysninger om din brug af vores hjemmeside, slettes senest, når du ikke har besøgt vores side i mere end 5 år.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med tilmelding til kursus samt kommunikation om kurset, slettes når de ikke længere er nødvendige for den pågældende behandling. Dog senest i 5 år.