Vi samler og styrker mennesker
i udvikling og skaber en
bevægelse mod et mere
bæredygtigt samfund.

Om os

Huset Progressus styrker og udvikler mennesker til at få et liv i balance, hvor arbejdsliv og det personlige liv går hånd i hånd, og dermed styrker den generelle trivsel både på arbejdsmarkedet og privat. Med få ord kan vi sige, at vi udbyder kurser, der skaber arbejdslyst, og som klæder mennesker på til fremtidens arbejdsmarked.

Vi har skabt et netværk af spændende undervisere, der igennem kurser og oplæg giver inspiration og redskaber til et liv i balance samt bidrager til et mere bæredygtigt samfund båret af mennesker styret indefra.

Huset Progressus tilbyder et interessant og nytænkende udvalg af kurser inden for personlig såvel som faglig udvikling. Vi har en bred vifte af kurser, som bl.a. indbefatter Personligt lederskab, Ledelseskurser, Salgskurser, økonomikurser, kommunikationskurser og kreative kurser mv.

Huset Progressus er skabt ud fra værdier som:

  • Nytænkning – vi vil udfordre den måde, man normalt tænker udvikling og kursus. Det gør vi ved at samle undervisere, der også tør træde uden for boksen og gerne vil inspirere andre til det samme.
  • Fairness, hvor underviserne får en fair betaling. Samtidig har vi prismæssigt lagt os, så flere har mulighed for at komme på kursus.
  • Ordentlighed – vi lægger stor vægt på, at alle behandles ordentligt, og at vi behandler hinanden med respekt. Det gælder også for alle vores samarbejdspartnere.

 

Huset Progressus ønsker at inspirere til en bedre verden og et bæredygtigt samfund. Og hvis vi skal forandre noget i verden, må vi starte med os selv.

20220818 123654 scaled