Lederskab

Genstart dit lederskab

Er du nyere leder, og ønsker du at genstarte din personlige lederrolle, genfinde energien og fællesskabet med medarbejderne samt genlære gode vaner til det gode (arbejds-)liv. På Genstart dit lederskab kommer du til at se på dit lederskab i det lys, som du drømte om, da du blev leder.  Du skal ikke ændre dig eller lære en masse nye teorier. Vi skal derimod arbejde med det, du allerede ved – og måske noget af det, du har glemt i farten.  

Underviser: Cæcilia Nilsson

Ikigai og lederskabets filosofi

Måske har du fornemmelsen af, at arbejdet handler for meget om, hvordan vi kan opnå højere status, og hvordan alting skal gå hurtigere, uden at du som menneske kan følge med. Forestil dig, at du kan finde en balance i livet – mellem det, du er god til og kan lide at lave, og det, der skaber værdi.

Du vil blive præsenteret for Ikigais filosofi, som handler om, at lytte til din egen stemme og definere succes ud fra dine egne kriterier – og derved skabe en meningsfuld succes omkring dig.  

Underviser: Cæcilia Nilsson

Skab rammerne om det gode arbejdsfællesskab – 3 dages forløb

Enhver bygning skal understøtte den aktivitet, den huser. En virksomhed er ikke statisk – de rammer der på et tidspunkt var optimale, ændrer sig, når virksomhedens opgaver, produktion eller måde at arbejde på, ændrer sig. Derfor skal de fysiske rammer naturligvis også, tilpasses det aktuelle behov. Kursusforløbet henvender sig til ledere, som oplever, at de fysiske rammer ikke længere er tilstrækkeligt gode.

Underviser: Mette Borg Borup

Skab balance i dit lederskab i arbejdslivet – ud fra dine værdier. 5 ugers forløb

Et kursus hvor du arbejder med de ”bløde værdier” – For ledere, der drømmer om at skabe bæredygtigt lederskab i arbejdslivet – og komme på arbejde med balance og fornyet energi.
Du lærer at være aktivt bevidst ud fra egne værdier, både i din kommunikation og opgavefordeling, så du opnår lederskab ud fra tillid, engagement, motivation & glæde.

Underviser: Anita Sønderskov Lauridsen

Bliv klogere på LEAN og tilpas værktøjerne, så de passer til din virksomhed

Lean er ikke enten eller, men en kultur og nogle værktøjer, der kan tilpasses din virksomhed. 
Man skal forstå hvad Lean er for at kunne få succes med det. Til gengæld kan du selv vælge hvilke, og hvordan du vil anvende de mange leanværktøjer, der findes.  Når du går hjem fra kurset, vil du være i stand til at lave din egen tilpassede værktøjskasse baseret på Leanfilosofien: Kunden i fokus, minimere spild og højeste kvalitet. 

Underviser: Laila Graversgaard

Hvad er din lederstil, hvorfor og hvordan?

Som leder bliver vi til tider overrasket over de udfordringer, vi bliver udsat for. Nogle gange resulterer det i, at vores handlinger kommer til at fylde meget efterfølgende, fordi vi har reageret uhensigtsmæssigt.
Stå stærkere som leder ved at blive bevidst om, hvordan du gerne vil være som leder, gennem selvindsigt.

Underviser: Laila Graversgaard