huset progressus logo

Handelsbetingelser

Tilmelding

Tilmelding er bindende, og foretages på vores hjemmeside www.husetprogressus.dk helt op til afholdelsesdagen. Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen, kan du kontakte os på mail kontakt@husetprogressus.dk eller på telefon 20213021.

Vi har altid et begrænset deltagerantal, og vi anbefaler hurtig tilmelding, da arrangementet kan blive udsolgt.

Når du har tilmeldt dig på hjemmesiden, og har betalt, vil du modtage en bekræftelse på e-mail, og du er sikret en plads.

Venteliste

Det er muligt at blive skrevet på venteliste til et kursus, og hvis der bliver en plads ledig, vil du blive kontaktet. Du kan kontakte os på telefon 2021 3021 eller mail kontakt@husetprogressus.dk for at blive skrevet op.

Afmelding

Afmelding (også ved sygdom) kan ske efter følgende betingelser:
Det er muligt at afmelde sig et kursus uden at skulle betale, hvis det gøres inden 4 uger før afholdelse af kurset. Hvis afmelding sker 4 uger eller senere før afholdelse af kurset, skal der betales 50% af deltagerprisen. Ved afmelding 2 uger eller senere før afholdelse betales det fulde beløb.

Dette er også, hvis du har tilmeldt dig indenfor de ovennævnte perioder.

Du skal være opmærksom på, at hvis du bliver forhindret i at deltage, kan du overdrage din plads til en
kollega. Her skal du blot give Huset Progressus besked, så vi ved, hvem der deltager.

Aflysning

Hvis vi skulle stå i den situation, at vi har for få tilmeldinger, forbeholder Huset Progressus sig ret til at udskyde eller aflyse arrangementet.

Hvis der er eventuelle udgifter til transport, hotel mv. refunderes de ikke af Huset Progressus.

Pris/faktura

Priser på kurserne er excl. Moms.

Ved tilmelding på hjemmesiden, betaler du deltagergebyret online, og får herefter tilsendt bekræftelse på deltagelse samt faktura.

Prisen inkluderer deltagelse og forplejning på arrangementet. Der bliver serveret morgenbrød, frokost og forfriskninger i pauserne.

Hvis kurset varer over flere dage, vil middag og overnatning ikke være inkluderet i prisen. Vi kan være behjælpelige med at finde overnatning, hvor du får rabat, hvis du er deltager på kursus i Huset Progressus.